PREU PÀGINA WEB

Un dels aspectes que més preocupa els empresaris que decideixen tenir un lloc per Internet és la inversió que han de fer per al projecte. Per aquesta raó, en Mindweb hem elaborat una llista clara i precisa amb el preu pàgina web que s’adapta a les seves possibilitats i satisfà els requeriments particulars.

A l’hora de demanar assessorament professional per a la construcció d’aquests espais virtuals, és fonamental tenir en compte una sèrie d’elements que influeixen sobre el preu pàgina web professional. Per exemple, el tipus de llenguatge que es vagi a utilitzar per desenvolupar el lloc o l’administrador de contingut que es vol emprar.

I segurament es preguntarà per què algunes empreses cobren molts diners i altres poques … La veritat és que tot depèn de les habilitats dels professionals que treballen en aquest lloc, l’experiència i el desig de veure sorgir a altres en aquest món digital. Aquests són elements que influeixen en el cost que li presenti una companyia per al seu projecte.

Per això, nosaltres vam establir unes propostes perquè els clients interessats sàpiguen cap a on estarà centrada l’estratègia. D’aquesta manera, abans de posar-se en contacte amb el nostre equip d’experts, ja podrà tenir una idea del que gastarà.

 

Preu pàgina web: solucions a la mesura

Ara bé, què passa si no posseeix una gran quantitat de diners per contractar aquest servei? Com a especialistes en aquesta àrea, som conscient que comptar amb una pàgina web és indispensable en aquests temps. Per això, pot aprofitar el preu pàgina web bàsica, que inclou una única pàgina, formulari, Google Maps, en un idioma, Galeria, tema Premium, bloc, Google Analytics i 1 any manteniment gratis, per tan sols 150 €.

I en el cas que estigui apostant pel comerç electrònic com a font d’ingrés, té l’oportunitat de gaudir d’un bon preu pàgina web botiga online, amb diferents plans que van des dels 600 €, fins als 1500 €. Per descomptat, tot dependrà de les seves capacitats financeres i de les intencions que tingui amb el negoci.

En Mindweb volem que obtingui el millor preu pàgina web i quedi satisfet amb els resultats obtinguts. Així que no importa si comença amb un pla bàsic, ja que estem segurs que amb la nostra orientació, anirà escalant en aquest univers digitalitzat cap al cim.

No dubtis a veure el nostre llistat de preus o contactar amb nosaltres!

Share This