Els nostres serveis

Proporcionem els serveis professionals de desenvolupament de pàgines web a les petites i grans empreses així com també a particulars.

Donem resposta a diferents necessitats, ja sigui a una web adaptada a comerç electrònic, encàrreg corporatiu, petits i mitjans negocis i d’altres. Sempre responsive per adaptar-se als diferents dispositius i pantalles.

Els nostres serveis inclouen també l’allotjament web, manteniment de la pàgina web, còpies de seguretat dels arxius i de la base de dades, hores de suport addicionals i motorització de seguretat del teu lloc web.

A més, podem oferir-vos també cartes per a restaurants, tríptics, cartells i més elements relacionats amb la papereria perquè al teu negoci no li falti de res.

WordPress

Utilitzem WordPress per la facilitat que ofereix al client per mantenir o gestionar la seva pròpia web.

PHP & Bootstrap

Amb PHP i Bootstrap podem crear pàgines web úniques per a cada client, adaptant-nos a les seves necessitats.

Responsive

Desenvolupem llocs responsive que s’adapten a ordinadors de sobretaula, portàtils, mòbils i tablets.

Webs personalitzables

Ja que no totes les persones són iguals, tampoc ho són totes les pàgines web.

Hi ha diferents prestacions de cada pàgina web. Oferim diferents paquets i ajudem a triar el pack que més s’ajusti a les seves necessitats sense compromís.

A més, si no hi ha cap pack que s’ajusti al seu projecte, no dubti en contactar amb nosaltres i li enviarem un pressupost personalitzat gratuït i sense compromís.